skip to Main Content
 
Fragt fra 29 kr. | Gratis fragt ved køb over 800 kr. | Alle plakater trykkes i Danmark

Hos Viola Brun er det vigtigt at vores materialevalg er i orden og at du kan vælge vores plakater med god samvittighed. I en verden hvor brug-og-smid-væk-kulturen stadig dominerer og virksomheder producerer deres produkter i store mængder har vi valgt at gå målrettet efter minimale omsætningsprocesser. Som plakat webshop ligger vores primære materialeforbug på papir og trærammer. Med et ønske om at minimere vores aftryk, har vi valgt at fokusere på en anderledes produktionsproces. Det gør vi ved at:

Foretage grundigt baggrundstjek af vores papir og trærammer

Vi er alle afhængige af et velfungerende skovbrug. Hvis vores skove skal fungere, er det vigtigt at vi som mennesker samarbejder med naturen. Derfor printes vores plakater på FSC-certificeret papir og indrammes i FSC-certificerede trærammer. På den måde, kan du som forbruger vælge Viola Bruns plakater med god samvittighed.

Mindske ophobningen af usolgte plakater

I stedet for at have alle plakater udprintede på forhånd og risikere at have usolgte items liggende, vælger vi en print-on-demand-ordning. Det betyder, at når vi modtager en ordre i vores system, printer og indrammer vi den enkelte ordre. Dermed minimeres omkostninger og der spares på papir og rammer.

Designe unikke motiver

Viola Bruns motiver findes både som Print Collection og Special Edition. Tanken bag, var et ønske om at designe motiver, som du har lyst til at beholde hele livet.
Samtidig har vi også et ønske om at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen, ved at opmuntre til en samling af dine yndlingsmotiver, som du kan skifte mellem efter behov. Alle Viola Bruns plakater printes nemlig i samme formater, så de nemt kan skiftes ud efter dit humør med vores nemme og brugervenlige rammer.

Udgangspunkt i naturens egne kunstmotiver

Viola Brun lader sig inspirere af naturen og alle motiver tager direkte eller indirekte udgangspunkt i et velfungerende naturmiljø. Fordi vi lader os inspirere af naturens egne kunstmotiver, er det derfor også vigtigt, at vi med vores produktion ved, at, at vi har et medansvar for en velfungerende cyklus i naturen, når vi anvender dets materialer.

Back To Top